• Door zijn ruime ervaring als (interim)manager, shiatsutherapeut en coach is Jan in staat binnen no time de "vinger op de zere plek" te hebben. Hij werkt - soms letterlijk bij de shiatsumassage - dicht op de huid en doet wat in zijn vermogen ligt om je met een lichter gevoel weer naar buiten te laten gaan. Daarnaast verstaat hij de kunst om mensen te motiveren net even een stap verder te doen dan ze van plan waren. Hij is een echte leermeester.

  Elles
  marketing manager
 • Jan heeft mij als manager in een lastige periode begeleid. Zijn inbreng en adviezen heb ik zeer ter harte genomen en gebruik ik nog steeds in mijn dagelijkse werk. Ik heb inzicht gekregen in mijn handelen en o.a. geleerd geen apen op mijn schouders te nemen, maar mensen aan het werk te zetten.

  R. Vermeulen
  -
  ROC ASA
 • Jan heeft mij als beginnend manager geleerd dicht bij mezelf te blijven. Vanaf onze eerste ontmoeting gaf hij me vertrouwen waardoor ik durfde te groeien. Professioneel, ervaren en persoonlijk. Jan is voor mij een echte coach geweest. Sommige mensen blijven je altijd bij, daar is Jan er voor mij een van.

  Laura van der Voorden
  manager IC
  -
  Bouman Verslavingszorg
 • Jan heb ik leren kennen als iemand die betrokken is bij zijn werk en bij zijn klanten. Hij stelt zich open voor jouw emoties, is niet oordelend en helpt je om lichaam en geest in balans te brengen. Jan schroomt echter niet om je op verkeerde leefgewoontes te wijzen. Ik heb veel baat gehad bij zijn therapie.

  Jany van Dijk
 • Aanleiding voor mijn coachingstraject bij Jan was plotseling ontslag. Hierdoor zat ik erg met de vraag: “hoe nu verder met mijn (professionele) leven”;  vooral omdat er in de hele sector waarin ik werkte ontslagen aan de orde van de dag zijn.

  Dit coachingstraject heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Ik kreeg inzicht in wat mij motiveert, hoe ik op grond daarvan keuzes maak en wat ik wil en moet veranderen om verder te groeien.

  Jan stimuleert je op een gestructureerde manier om over jezelf na te denken, je eigen kracht te (her)ontdekken. Hij stimuleert je om inzicht en zelfvertrouwen te ontwikkelen door practische en concrete opdrachten.

  Bovendien blijf je zelf verantwoordelijk voor je coaching, je bent eigenaar van je eigen proces.

  Marita Bouwer